Abilica TopSpin

Spinningcykel
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorik

Priser 

5.989 kr. Til butik »


Egenvægt

Egenvægt

54 kg

Svinghjul vægt

Svinghjul vægt

22 kg

Max brugervægt

Max brugervægt

130 kg

Modstandsniveauer

Modstandsniveauer

Trinløs

Indbygget computer

Indbygget computer


Rankings

Herunder kan du se, hvordan Abilica TopSpin klarer sig i forhold til andre .

Alle spinningcykler
 Nr. 11 ud af 13

Se hele rangeringslisten »


Sammenligning

Anmeldelser af Abilica TopSpin

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ikke nogen videoanmeldelser.
Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Abilica TopSpin Kettler Speed 5 Kettler Racer 1 Kettler Racer 3 Kettler Racer S indoorbike
Score
0 100
92 100
92 100
90 100
90 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
39 anmeldelser
(4.7)
31 anmeldelser
(4.5)
99 anmeldelser
(4.8)
12 anmeldelser
Pris 5.989 kr 6.379 kr 3.989 kr 5.189 kr 14.995 kr
Testresultater
Egenvægt 54 kg 51 kg 50 kg 52 kg 65 kg
Svinghjulets vægt 22 kg 18 kg 18 kg 18 kg 18 kg
Max personvægt 130 kg 130 kg 130 kg 130 kg 130 kg
Antal modstandsniveauer Trinløs Trinløs Trinløs 32
Indbygget computer
Indbygget transporthjul Ukendt
Antal træningsprogrammer 12

Beskrivelse af Abilica TopSpin

Abilica TopSpin spinningcykel er meget atypisk i forhold til den almindelige spinningscykel rent design mæssigt. Maskinen er med sine farver og anderledes konstruktion forholdsvis retro, men samtidig meget stilfuld. Dog er maskinens kvalifikationer og funktioner super gode, og danner grundlag for en i den grad god spinningcykel. Det 22 kg. tunge svinghjul sørger for et rigtig godt tråd, samt mulighed for at have meget høj modstand. Modstands niveauerne er trinløse, hvilket vil sige at du med 100 % sikkerhed kan finde den intensitet, der passer bedst til din træning. Derudover har maskinen remdrift, hvilken bevirker at den nærmest er helt lydløs under træningen.

 

Smarte funktioner og justerings muligheder

Derudover er maskinen udstyret med både justering af styr og sæde. De kan begge to justeres både horisontalt og vertikalt, hvilket gør det muligt for brugeren at finde den bedst mulige position, i forhold til træningen. Dette gør samtidig at maskinen bliver meget anvendelig for alle typer brugere uanset højde, da maskinen nemt kan indstilles til deres behov. Ydermere har maskinen nogle ekstremt smarte pedaler kaldet kombi pedaler. Med kombi pedaler menes at de på den ene side er SPD kompatible, hvilket vil sige at man kan anvende spinnings sko, mens de på den anden side er med tåhætte og derfor også kan bruges med almindelige sko. Desuden er spinningcyklen udstyret med nødbremse.

 

Display og yderligere information

Maskinen er i forvejen ikke udstyret med noget display, men derfor ikke sagt at det ikke er en mulighed. Maskinen har i forvejen klargjort plads, således at en computer let kan sættes ind. Computeren er i forvejen ikke særlig dyr (295 kr), og giver naturligvis mulighed for at holde øje med hastighed, tid, distance, kalorie forbrig, watt mm. Derudover er maskinen udstyret med kraftige transporthjul, som gør den nem at flytte frem og tilbage. Det kan eksempelvis være, hvis man gerne vil se fjernsyn under træningen, hvilket let kan lade sig gøre, i det remdriften sørger for en næsten 100 % lydløs træning. Den maksimale brugervægt er desuden 130 kg ved maskinen.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...