Abilica WinMag

Motionscykel
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorik

Priser 

2.999 kr. Til butik »


Egenvægt

Egenvægt

27 kg

Svinghjul vægt

Svinghjul vægt

6 kg

Max brugervægt

Max brugervægt

120 kg

Modstandsniveauer

Modstandsniveauer

16

Indbygget computer

Indbygget computer


Rankings

Herunder kan du se, hvordan Abilica WinMag klarer sig i forhold til andre .

Alle motionscykler
 Nr. 18 ud af 24

Se hele rangeringslisten »


Sammenligning

Anmeldelser af Abilica WinMag

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ikke nogen videoanmeldelser.
Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Abilica WinMag Kettler Ergo E5 Kettler Ergo C12 Kettler Golf C4 Kettler Ergo C8
Score
0 100
92 100
92 100
92 100
92 100
(0)
0 anmeldelser
(4.6)
64 anmeldelser
(4.6)
52 anmeldelser
(4.7)
32 anmeldelser
(4.8)
27 anmeldelser
Pris 2.999 kr 4.699 kr 8.490 kr 3.945 kr 6.999 kr
Testresultater
Egenvægt 27 kg 40 kg
Svinghjulets vægt 6 kg 8 kg 10 kg 6 kg 8 kg
Max personvægt 120 kg 150 kg 150 kg 130 kg 150 kg
Antal modstandsniveauer 16 400 watt 20 15 20
Indbygget computer
Indbygget transporthjul
Antal træningsprogrammer 14 8 10 10 10

Beskrivelse af Abilica WinMag

Abilica WinMag motionscykel er en maskine, der tilbyder dig som bruger nogle rigtig gode kvalifikationer, solidt og komfortabelt design, til en i den grad fornuftig pris. Motionscyklen er yderst populær på markedet, og er samtidig testvinder i magasinet “Woman”, hvilket fortæller lidt om maskinens evner. Modellen har ligeledes integreret diverse belastningsniveauer, der hver i sær giver brugeren mulighed for at opnå den ønskede intensitet under træningen. Alt i alt har maskinen 16 belastningsniveauer. Herudover har maskinen indbyggede trænings programmer. Trænings programmerne er allesammen professionelt udviklet, og giver hver især et godt resultat afhængig af hvordan brugeren ønsker at udforme sin træning.

 

Justerings muligheder på cyklen

Motionscyklen er tilgængelig for stortset alle brugere grundet dens justerings muligheder. Der kan justeres på både styr og sæde så alle, uanset højden kan anvende maskinen. Sæddet kan ydermere justeres både horisontalt og vertikalt, og kan komme utroligt langt ned, således at selve påstigningen er utroligt enkel for alle. Denne funktion er specielt meget anvendelig for ældre/gangbesværede. Foruden at være tilpasset til alle brugere uanset højde og alder, er maskinen samtidig utroligt let at flytte rundt med. Med det menes at der på cyklen er installeret transporthjul så cyklen ikke behøves at løftes frem og tilbage (vægt på cyklen er 32 kg). Transporthjulene aktiveres meget let i det cyklen blot løftes fremover.

 

Display

Displayet på cyklen er utroligt nemt og overskueligt at anvende. Der kan let og intuitivt vælges mellem forskellige træningsprogrammer, og således også justeres på intensiteten. Skærmen giver samtidig et rigtig godt overblik over selveste trænings passet, i det den permanent viser informationer om både tid, hastighed, Distance, kalorie forbrænding, puls og tråd per minut. Pulsen måles i form at håndpuls modtagere, der sidder på maskinens styr. Denne form for måling er samtidig meget præcis. En anden eksklusiv funktion som denne maskine har er at den kan lave en såkaldt “formtest” for at se hvordan formen er.Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...