BH Bike Exercise I Nexor Motionscykel

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Egenvægt

Egenvægt

Svinghjul vægt

Svinghjul vægt

Max brugervægt

Max brugervægt

Modstandsniveauer

Modstandsniveauer

Indbygget computer

Indbygget computer

Se alle specifikationer

Testplacering


 Nr. 16 ud af 17


Sammenligning

Anmeldelser af BH Bike Exercise I Nexor

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

BH Bike Exercise I Nexor Kettler Ergo E5 Kettler Ergo C12 Schwinn Airdyne AD8 Pro Finnlo Exum III
Score
0 100
92 100
92 100
91 100
90 100
(0)
0 anmeldelser
(4.6)
64 anmeldelser
(4.6)
52 anmeldelser
(4.7)
43 anmeldelser
(4.4)
57 anmeldelser
Pris 6.349 kr. 249 kr. 249 kr. 9.995 kr. 3.735 kr.
Testresultater "Testvinder" - Stiftung Warentest 2015
Egenvægt 40 kg 51 kg 39 kg
Svinghjulets vægt 8 kg 10 kg 8 kg
Max personvægt 150 kg 150 kg 160 kg 150 kg
Antal modstandsniveauer 400 watt 20 40
Indbygget computer
Indbygget transporthjul
Antal træningsprogrammer 8 10 Ukendt 18

Beskrivelse af BH Bike Exercise I Nexor

BH Bike Exercise I er en motionscykel, som er ideel til hjemmetræningen. Modellen er udviklet til at kunne benyttes af både nybegyndere og såvel også de mere garvede brugere, eftersom der er blevet lagt særlig vægt på effektivitet og ikke mindst høj kvalitet. På LCD displayet vises de mest relevante data i løbet af træningen, samt er det muligt at vælge i mellem diverse træningsprogrammer og HRC-programmer. Derudover kan intensiteten reguleres i 24 niveauer, så du ret præcist kan tilpasse til netop den belastning, der passer til dig. Værd at bemærke er ligeledes den anatomiske saddel, hvor du har mulighed for at justere både vandret og lodret, således der opleves optimal komfort – uanset hvem som benytter motionscyklen.
 

Display og funktioner

Et overskueligt display gør det nemt for selv de mere uerfarne brugere at betjene modellen og samtidig giver et godt overblik over funktionerne. LCD skærmen sørger for at vise dig informationer omkring hastighed, tid, tilbagelagt distance, kalorieforbrug, omdrejninger i minuttet og puls. Derudover har du mulighed for at vælge mellem i alt 13 faste træningsprogrammer, samt 4 HRC-programmer. HRC-programmerne er med andre ord pulsbaserede programmer, som hjælper dig med at træne i forskellige pulszoner, således du hele tiden får tilpasset træningsprogrammer, afhængig af din puls udvikling. Som tidligere benævnt kan intensiteten ligeledes justeres i 24 niveauer. Intensiteten reguleres elektronisk på displayet.
 

Tablet & smartphone kompatibel

En smart feature ved BH Bike Exercise I er bluetooth funktionen, som gør det muligt at oprette forbindelse til henholdsvis smartphone og tablet. Her har du mulighed for at få visning af dine data i grader / statistikker, holde øje med dine mål og ikke mindst hele tiden følge med i din personlige udvikling.
 

Yderligere information

Medfølgende til BH Bike Exercise I er 1 måneds adgang til “BH by konimap”. Her kan der vælges op mod 40.000 ruter i hele verden, hvor motionscyklen automatisk vil tilpasse intensiteten, så den passer til den valgte rute.
 

I forhold til det lidt mere tekniske, så har svinghjulet en vægt på 8 kg og hele motionscyklen i sig selv vejer 33 kg. Motionscyklen kan benyttes af brugere med en vægt på op til 140 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...