Reebok TC3.0 Motionscykel

( 4.8) 10 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 2004 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 2004 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 10 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Egenvægt

Egenvægt

36 kg

Svinghjul vægt

Svinghjul vægt

11 kg

Max brugervægt

Max brugervægt

145 kg

Modstandsniveauer

Modstandsniveauer

75

Indbygget computer

Indbygget computer

Se alle specifikationer

Testplacering


 Nr. 26 ud af 17


Sammenligning

Anmeldelser af Reebok TC3.0

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.83) baseret på 10 anmeldelser 

Sport-tiedje.de
(4.83) 10 anmeldelser

Sport-tiedje.de er en af europas største forhandlere af fitnessudstyr.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Reebok TC3.0 Kettler Ergo E5 Kettler Ergo C12 Schwinn Airdyne AD8 Pro Finnlo Exum III
Score
0 100
92 100
92 100
91 100
90 100
(4.8)
10 anmeldelser
(4.6)
64 anmeldelser
(4.6)
52 anmeldelser
(4.7)
43 anmeldelser
(4.4)
57 anmeldelser
Pris 8.199 kr. 249 kr. 249 kr. 9.995 kr. 3.735 kr.
Testresultater "Testvinder" - Stiftung Warentest 2015
Egenvægt 36 kg 40 kg 51 kg 39 kg
Svinghjulets vægt 11 kg 8 kg 10 kg 8 kg
Max personvægt 145 kg 150 kg 150 kg 160 kg 150 kg
Antal modstandsniveauer 75 400 watt 20 40
Indbygget computer
Indbygget transporthjul
Antal træningsprogrammer 20 8 10 Ukendt 18

Beskrivelse af Reebok TC3.0

Reebok TC3.0 motionscykel er et meget godt bud på en i den grad eksklusiv motionscykel, der tilbyder “brugerne” et hav af valgmuligheder. Modellen er meget stabil takket være det 11 kg tunge svinghjul, der samtidig tilbyder “brugerne” en super god komfort. Grunden til jeg skriver “brugerne” skyldes at denne model sagtens kan anvendes af forskellige personer i familien (eller andre), i det den har så mange justeringsmuligheder. Udover det er maskinen udstyret med et ergonomisk sæde, der er utroligt behageligt. Sædet er samtidig i stand til at kunne blive justeret både horisontalt og vertikalt. Ydermere er selveste systemet utroligt veludviklet (intelligent kadance system), og der er mulighed for at oprette forskellige brugerprofiler, hvis der er flere som bruger maskinen.

 

Funktioner og justeringsmuligheder

Det der netop gør denne model både attraktiv og eksklusiv er dens utroligt mange funktioner og justeringsmuligheder. Mere præcist har maskinen helt op til 75 forskellige belastningsniveauer, der med andre ord giver brugeren mulighed for at træne med præcis den modstand, der ønskes. Ydermere har maskinen 20 forskellige trænings programmer integreret, der allesammen er professionelt udviklet. Trænings programmerne dækker alle behov, hvad end det er en garvet cykelrytter eller blot en som dig og mig der gerne vil i form. Det er samtidig muligt at programmere manuelt, hvis man føler det er bedre at træne efter ens eget program, men der behøves selvfølgelig slet ikke køres efter et program. Som skrevet kan modellen anvendes af alle brugere (maksimal brugervægt dog 145 kg), på baggrund af sæde justeringen, men det er ikke det eneste. Ved denne maskine kan der også justeres på styret, hvilket gør det muligt for brugere at anvende maskinen hvad end de er 1,50 meter eller 2 meter. Selveste pedalerne er selvbalancerende, som ligeledes giver en rigtig god komfort.

 

Display og dets muligheder

Selveste displayet er der hvor “næsten” alle modellens funktioner styres, hvilket gør kravet til et intuitivt og let forståeligt display stort. Dette er bestemt tilfældet ved denne model, som er udstyret med en 7 tommer stor LCD-skærm. På displayet styres selvfølgelig både modstandniveauer, trænings programmer, brugerprofiler samt permanent visning af henholdsvis trænings tid, distance, forbrændte kalorier, Watt (25-400), Hjerterytme mm. Ved måling af selveste hjerterytme medfølger dog ikke pulsbælte. Displayet giver dog yderligere muligheder i form af både at kunne forbinde til apple apps (Run over earth), bluetooth samt integreret MP3 input med indbyggede højtalere. En utrolig smart funktion, der i sandhed kendetegner en lækker og eksklusiv motionscykel.

 

Yderligere informationer

Foruden at være teknisk langt fremme er denne Reebok motionscykel udstyret med nogle grundlæggende ting, der praktisk er meget anvendelig. Herunder er der selvfølgelig flaskeholder, hvor der er medfølgende drikkedunk. Samtidig medfølger transporthjul, som gør maskinen meget nemmere at flytte frem eller tilbage. Sidst men ikke mindst medfølger Gulvnivelleringsskruer, samt 2 års garanti på maskinen hvis den anvendes til hjemmebrug.

Læs mere om Reebok TC3.0 motionscykel her.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...