Reebok Titanium TC2.0 Motionscykel

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 6 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Egenvægt

Egenvægt

Svinghjul vægt

Svinghjul vægt

Max brugervægt

Max brugervægt

Modstandsniveauer

Modstandsniveauer

Indbygget computer

Indbygget computer

Se alle specifikationer

Testplacering


 Nr. 30 ud af 17


Sammenligning

Anmeldelser af Reebok Titanium TC2.0

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Reebok Titanium TC2.0 Kettler Ergo E5 Kettler Ergo C12 Schwinn Airdyne AD8 Pro Finnlo Exum III
Score
0 100
92 100
92 100
91 100
90 100
(0)
0 anmeldelser
(4.6)
64 anmeldelser
(4.6)
52 anmeldelser
(4.7)
43 anmeldelser
(4.4)
57 anmeldelser
Pris 6.139 kr. 249 kr. 249 kr. 9.995 kr. 3.735 kr.
Testresultater "Testvinder" - Stiftung Warentest 2015
Egenvægt 40 kg 51 kg 39 kg
Svinghjulets vægt 8 kg 10 kg 8 kg
Max personvægt 150 kg 150 kg 160 kg 150 kg
Antal modstandsniveauer 400 watt 20 40
Indbygget computer
Indbygget transporthjul
Antal træningsprogrammer 8 10 Ukendt 18

Beskrivelse af Reebok Titanium TC2.0

Reebok er kendt for at fremstille modeller, hvor eksklusivitet og super kvalifikationer er kendetegnende og denne model er bestemt ingen undtagelse. Reebok Titanium TC2.0 motionscykel giver brugeren mulighed for at vælge i mellem hele 75 belastningsniveauer, der giver alle muligheder for at finde den ønskede trænings intensitet til alle trænings pas. Ydermere har modellen 20 forskellige trænings programmer indbygget, der hver især er professionelt fremstillet til at give kanon gode resultater. Ydermere giver modellen mulighed for at programmere egne programmer, og såvel også oprette egne brugerprofiler. Selveste systemet kaldes intelligent kadance system, og der er mulighed for at træne i et stort interval på hele 25-400 Watt.

 

Kan bruges af alle

Ikke nok med at modellen tilbyder et hav af justerings muligheder med hensyn til det tekniske, tilbyder den også en hel del af hensyn til det praktiske. Selveste sæddet er ergonomisk, hvilket gør det utroligt komfortabelt. Ydermere kan sæddet justeres både vertikalt og horisontalt, hvilket gør det muligt at træne på maskinen hvad end du er 1,5 meter eller 2 meter. Styret er ligeledes justerbart. Ydermere sørger det 11 kg tunge svinghjul for en ekstremt god stabilitet, og samtidig komfort. De selvbalancerende pedaler sørger samtidig for en behagelig og optimal træning.

 

Display

Maskinens display er intuitivt og nemt at bruge. Selveste skærmen er en 5 tommer stor LCD-skærm, der permanent igennem træninger viser informationer omkring tid, distance, hastighed, kalorie forbrænding, hjerterytme mm. Pulsen/hjerterytmen måles i form af håndpuls sensorer, der sidder på maskinens styr (Se på billedet). Håndpuls sensorerne giver samtidig et utroligt præcist resultat, så du samtidig kan regulere din træning herefter. På displayet administreres selvfølgelig også både modstandniveauer, programmer og ikke mindst forskellige bruger profiler. Foruden dette er der mulighed for at høre musik under træningen. Det vil sige at der ved denne maskine er MP3 input, hvor der oven i købet er indbygget højtalersystem. Ydermere kan der tilsluttes kabel til eksempelvis Ipad.

 

Yderligere information

Foruden dette følger der naturligvis et transporthjul med til maskinen. Transporthjulet bevirker at maskinen er betydeligt lettere at flytte rundt på. Ydermere er det flaskeholder på motionscyklen, med medfølgende drikkedunk. Den maksimalt anbefale brugervægt ligger på 140 kg, og der er 2 års garanti ved hjemmebrug af maskinen.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...